Gångmatta rusta

Gångmattor – Tuftade mattor – Rusta

Gångmattor – Tuftade mattor – Rusta

Nu har vi stora delar av vårt sommarsortiment tillgängligt online! Spana in det under “Trädgård”. x.

Gångmattor – Rusta

Gångmattor

Rätt matta på rätt plats · Vardagsrum. Placera möbler cirka 20 cm in på mattan. · Sovrum. Skapa en ombonad känsla genom att placera en stor matta under 2/3 delar …

Gångmattor i ull – Rusta

Gångmatta Billie 80×230 cm Off-white Polypropen – Rusta

Gångmatta Billie 80×230 cm Off-white Polypropen – Hem & Inredning – Rusta.com

En tålig matta i sisal-look med lugg som har ett stilrent och tidlöst mönster. Tack vare syntetmaterialet är den enkel att underhålla och rengöra från fläckar. Mattan är både UV-resistent samt vattentålig och fungerar därför lika bra inomhus som utomhus. Oavsett om du placerar den i ditt vardagsrum, på balkongen eller i trädgården kommer denna matta i sisal-look att bli ett dekorativt tillskott till ditt hem!

Gångmatta Maja 80×300 cm Röd Polyamid – Rusta

Gångmatta Maja 80×300 cm Röd Polyamid – Hem & Inredning – Rusta.com

Inred ditt hem med Maja som är med tryckt modernt mönster och gummerad baksida som håller mattan på plats.

Gångmatta Emmy 80×300 cm Brun Polypropen – Rusta

Gångmatta Emmy 80×300 cm Brun Polypropen – Hem & Inredning – Rusta.com

En enfärgad, stilren och tålig matta i sisal-look som tack vare syntetmaterialet är enkel att underhålla och hålla ren från fläckar. Passar därför bra i både hall och kök. Tack vare att den är både UV-resistent och vattentålig fungerar den lika bra inomhus som utomhus. Oavsett om du placerar den i ditt vardagsrum, på balkongen eller i trädgården kommer denna matta i sisal-look att bli ett dekorativt tillskott.
Mattan har en stilren brun färg.

Gångmatta Jackie 80×250 cm Svart/Vit Polypropen – Rusta

Gångmatta Jackie 80×250 cm Svart/Vit Polypropen – Hem & Inredning – Rusta.com

Denna matta har ett härligt rutmönster som passar in i de flesta hem och inredningsstilar. En tålig matta i sisal-look som tack vare syntetmaterialet är enkel att underhålla och hålla ren från fläckar. Passar därför bra i både hall och kök. Tack vare att den är både UV-resistent och vattentålig fungerar den lika bra inomhus som utomhus. Oavsett om du placerar den i ditt vardagsrum, på balkongen eller i trädgården kommer denna matta i sisal-look att bli ett dekorativt tillskott.

Gångmatta Wilma 80×240 cm Grå Polypropen – Rusta

Gångmatta Wilma 80×240 cm Grå Polypropen – Hem & Inredning – Rusta.com

Gångmattan Wilma är en tålig matta i sisallook som tack vare syntetmaterialet är enkel att underhålla och hålla ren från fläckar. Passar därför bra i både hall och kök. Tack vare att den är både UV-resistent och vattentålig fungerar den lika bra inomhus som utomhus.
Oavsett om du placerar den i ditt vardagsrum, på balkongen eller i trädgården kommer denna grå matta i sisallook att bli ett dekorativt tillskott.

Mattor – Rusta

Mattor – Rusta

Mattan är en viktig detalj som bidrar till att skapa en varm och ombonad känsla. Hos oss hittar du ett brett sortiment av mattor i olika stilar!

Keywords: gångmatta rusta, rusta gångmattor, rusta gångmatta, gångmattor rusta, rusta mattor gångmattor, mattor rusta gångmattor