Glasbord ikea

VITTSJÖ Satsbord, set om 2, vit/glas, 90×50 cm – IKEA

Soffbord i en mängd olika stilar och storlekar som matchar din sittgrupp och andra möbler. Varför inte ett snyggt glasbord? Stort utbud och snabb leverans.

VITTSJÖ Satsbord, set om 2, vit/glas, 90×50 cm Den enkla och ärliga designen på satsborden VITTSJÖ skapar ett öppet och luftigt uttryck. Du kan alltid välja att använda dem var för sig, tillsammans eller skjuta in det lägre under det högre bordet. Kan skjutas ihop; sparar plats.

VITTSJÖ Satsbord, set om 2, svartbrun, glas, 90×50 cm

VITTSJÖ Satsbord, set om 2, svartbrun, glas, 90×50 cm – IKEA

Tänk bara vilken arbetsinsats dina bord i vardagsrummet gör, vardag som helgdag, dag ut och dag in. Därför är det bra att välja borden i vardagsrummet med …

VITTSJÖ Satsbord, set om 2, svartbrun, glas, 90×50 cm. Du kan välja det uttryck du tycker mest om, eftersom hyllplanet har en svart och en svartbrun sida.

VITTSJÖ Soffbord, vit/glas, 75 cm – IKEA

VITTSJÖ Soffbord, vit/glas, 75 cm Den enkla designen på det här soffbordet skapar ett öppet och luftigt uttryck. Slitstarka och ärliga material gör det dessutom enkelt att leva med – och du har alltid extra förvaringsutrymme på hyllplanet.

VITTSJÖ Soffbord, svartbrun/glas, 75 cm – IKEA

VITTSJÖ Soffbord, svartbrun/glas, 75 cm Den enkla designen på det här soffbordet skapar ett öppet och luftigt uttryck. Slitstarka och ärliga material gör det dessutom enkelt att leva med – och du har alltid extra förvaringsutrymme på hyllplanet.

Fina soffbord för alla hem – IKEA

Fina soffbord för alla hem – IKEA

Soffbord i en mängd olika stilar och storlekar som matchar din sittgrupp och andra möbler. Varför inte ett snyggt glasbord? Stort utbud och snabb leverans.

Soffbord för olika stilar och behov – IKEA

Soffbord för olika stilar och behov – IKEA

Hitta ditt nya soffbord hos oss. Välj mellan enkla soffbord i trä eller soffbord med förvaring. Besök IKEA.se eller ditt IKEA varuhus. 365 dagars öppet köp.

VITTSJÖ Laptopbord, vit, glas, 100×36 cm – IKEA

VITTSJÖ Laptopbord, vit, glas, 100×36 cm. Tillverkad i härdat glas och metall, slitstarka material som ger en öppen, luftig känsla.

LIATORP Soffbord, vit, glas, 93×93 cm – IKEA

LIATORP Soffbord, vit, glas, 93×93 cm. Vill du leva lantlivet fullt ut kan du kombinera med andra möbler i serien LIATORP.

VITTSJÖ Laptopbord, svartbrun/glas, 100×36 cm – IKEA

VITTSJÖ Laptopbord, svartbrun/glas, 100×36 cm Tillverkad i härdat glas och metall, slitstarka material som ger en öppen, luftig känsla. Hyllan har en svartbrun och en svart sida, så du kan välja det uttryck som du tycker mest om. Justerbara fötter gör att bordet står stadigt även på ojämna underlag.

Keywords: glasbord ikea