Ikea speglar vägg

Väggspeglar för alla rum i hemmet – IKEA

Väggspeglar för alla rum i hemmet – IKEA

Större väggspeglar, eller mindre som är grupperade tillsammans, gör att rummet ser ljusare och större ut. Vi har också ett sortiment med badrumsspeglar om …

Här hittar du ett stort utbud av väggspeglar i olika former och storlekar. Häng dem på väggen, med eller utan ram. Varför inte skapa en personlig spegelvägg?

Speglar för alla rum & inredningsstilar – IKEA

Speglar för alla rum & inredningsstilar – IKEA

En rund spegel är en elegant inredningsdetalj i alla rum. Runda speglar med mjukt kurvade former kan ge rummet en mjukare känsla samt (precis som alla …

Kolla in vårt stora utbud av speglar. Hos oss kan du köpa speglar i olika former och storlekar för hemmets alla rum, både i varuhus och online.

LOTS Spegel, 30×30 cm – IKEA

Går du och grubblar och hummar över vad du ska ha på dig nästa gång? En lång, attraktiv spegel hjälper definitivt! Utöver att vara ett verktyg för att …

LOTS Spegel, 30×30 cm. Lägg till så många kvadrater du vill för att skapa formen och storleken på den spegel du vill ha.

NISSEDAL Spegel, svart, 40×150 cm – IKEA

NISSEDAL Spegel, svart, 40×150 cm. Häng den vertikalt eller horisontellt – och om du monterar spegeln med gångjärn kan du gömma nycklar och andra småsaker på krokar bakom.

Runda speglar för dekorativa hem – IKEA

Runda speglar för dekorativa hem – IKEA

Visste du att runda speglar ger ett mjukare intryck än andra speglar? Vi har stora runda speglar i olika storlekar för både badrum, vardagsrum och övriga rum.

GRANVÅG Spegel, vägghängd/rosa, 22×48 cm – IKEA

GRANVÅG Spegel, vägghängd/rosa, 22×48 cm Den vägghängda spegeln GRANVÅG är designad av Aaron Probyn – och erbjuder mer än vad du först ser. På den undre ramen kan du hänga scarfar och andra accessoarer för att alltid ha dem nära till hands.

Spegel, spegel på väggen där – IKEA

Går du och grubblar och hummar över vad du ska ha på dig nästa gång? En lång, attraktiv spegel hjälper definitivt! Utöver att vara ett verktyg för att kontrollera ditt hår eller utseende, kan speglar också få mindre utrymmen att se mer rymliga och ljusare ut.

BLODLÖNN Spegel, 30×30 cm – IKEA

BLODLÖNN Spegel, 30×30 cm Att fylla en vägg med speglar är ett enkelt sätt att få ett litet rum att kännas större. Lägg till så många kvadrater du vill för att skapa formen och storleken på den spegel du vill ha. Påbyggnadsbar till vilken form eller storlek du vill.

NISSEDAL Spegel, vit, 40×150 cm – IKEA

NISSEDAL Spegel, vit, 40×150 cm. Häng den vertikalt eller horisontellt – och om du monterar spegeln med gångjärn kan du gömma nycklar och andra småsaker på krokar bakom.

Speglar för badrummet – IKEA

Speglar för badrummet – IKEA

Välj bland våra prisvärda badrumsspeglar med hylla. Vi har massor av olika modeller och storlekar för du ska kunna få den där speciella känslan som du letar efter. En badrumsspegel med hylla underlättar inte bara dina morgonrutiner utan gör också att badrummet känns lite större och ljusare.

Keywords: ikea speglar vägg, väggspegel ikea, ikea väggspegel, ikea stave, ikea stave spegel, spegelhållare ikea, ung drill spegel ikea, stave ikea