Ikea stege svart

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, svart, 63 cm – IKEA

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, svart – IKEA

Och, om något är svårt att nå funkar en pall även som köksstege. Tillbaka till början

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, svart. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna trappstege gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

BEKVÄM Köksstege/pall, svart – IKEA

BEKVÄM Köksstege/pall, svart. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

VILTO Handduksställ, svart – IKEA

VILTO Handduksställ, svart. Enkel att hålla ren eftersom tyget går att ta av och tvätta. Perfekt i ett litet badrum.

Köksstegar – Kökspallar – Trappstege – IKEA

Köksstegar – Kökspallar – Trappstege – IKEA

Brett utbud av köksstegar och kökspallar som hjälper dig att nå högsta hyllan i skåpen och hjälper ditt barn att nå upp till köksbänken.

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, bok, 63 cm – IKEA

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, bok – IKEA

BEKVÄM Trappstege, 3 steg, bok. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna trappstege gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

GRUBBAN Köksstege/pall, svart/björk – IKEA

GRUBBAN Köksstege/pall, svart/björk Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen. Och så är den trevlig både att sitta och titta på. Massiv björk är ett slitstarkt naturmaterial.

Pallar som är enkla att plocka fram – IKEA

Pallar som är enkla att plocka fram – IKEA

När du behöver extra sittplatser åt gästerna, men inte har något extra utrymme hemma kan pallar vara en lösning. En pall är lätt att flytta och de flesta av våra kökspallar är stapelbara och lätta att förvara. Hitta en klassisk eller modern design som passar din stil i olika material som trä, stål och plast.

VILTO serie – IKEA

VILTO serie – IKEA

VILTO serie

BEKVÄM Köksstege/pall, asp – IKEA

BEKVÄM Köksstege/pall, asp. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

Keywords: ikea stege svart