Ikea tält

Lektält – Barntält & lektunnlar – IKEA

Lektält – Barntält & lektunnlar – IKEA

Älskar du att vara utomhus, men tröttnar ibland på sol och vind? Då kan parasoll, paviljonger, partytält och vindskydd vara till hjälp.

Låt äventyret börja med ett lektält! Hos oss hittar du barntält och lektunnlar för barnrummet som garanterat sätter fart på fantasin. Varför inte en kryptunnel?

HÖVLIG Tält – IKEA

HÖVLIG Tält Barn älskar att bygga tält och skapa en egen skyddad plats där de kan gömma sig, leka och vila en stund. Har du tur får du kanske vara med på något äventyr eller bli inbjuden till en stunds mys. Ett stort tält med gott om plats för många timmars mys, lek och fantasiäventyr.

CIRKUSTÄLT Tält – IKEA

CIRKUSTÄLT Tält. Skapar en egen vrå, ett rum i rummet, att leka och mysa i.

Sätt upp en hemmacirkus med ett roligt barntält – IKEA

Med barntältet CIRKUSTÄLT kan du skapa många timmars underhållning för hela familjen. Det är enkelt att sätta upp och ta ner när du behöver lägga undan det, eftersom det kan läggas platt för enkel förvaring. Du kan även ta med det till stranden eller ut i trädgården eftersom plastbotten är lätt att rengöra. Tältet är så rymligt inuti att även en förälder kan komma in och vara med på cirkusen.Uppmuntra ditt barns utveckling genom att ordna en läshörna. Välj en mjuk pläd och kuddar med roliga tryck för att göra tältet mysigt. En mjuk leksak i form av en badboll ger både bekvämlighet och lek.

Parasoll, paviljonger & vindskydd – för trädgård & balkong – IKEA

Solskydd & vindskydd – för trädgård & balkong – IKEA

Älskar du att vara utomhus, men tröttnar ibland på sol och vind? Då kan parasoll, paviljonger, partytält och vindskydd vara till hjälp. Kolla in vårt sortiment av solskydd för att hitta de rätta produkterna för det du vill blockera

Paviljoner & trädgårdstält som skapar rum i trädgården

Paviljoner & trädgårdstält som skapar rum i trädgården – IKEA

Skapa ett mysigt uterum för avkoppling med en paviljong eller trädgårdstält och skydda dig samtidigt från sommarens UV-strålar. Se vårt sortiment här.

Sänghimmel & sängtält för barn – IKEA

Sänghimmel & sängtält för barn – IKEA

En sänghimmel skapar lite skrymslen där barnen kan leka, läsa, sova och göra alla sina dagliga aktiviteter. Men viktigast: barnen älskar sängtält eftersom de helt enkelt tycker att de är superkul! Och av den anledningen älskar vi dem också. Här hittar du fantasifulla sängtält och sänghimlar.

KURA Sängtält, havsdjursmönster – IKEA

KURA Sängtält, havsdjursmönster Med det här tältet över den vändbara sängen KURA kan ditt barn drömma sig bort till den förtrollande och mystiska värld som finns i de stora, djupa haven. Vad är det som pågår där under vattenytan? Passar sängen både i lågt och högt läge.

SUFFLETT Sängtält, rosa, 70/80/90 – IKEA

SUFFLETT Sängtält, rosa, 70/80/90. Med det här sängtältet kan ditt barn få en egen mysig vrå att sova eller läsa i. Du kommer enkelt åt att bädda sängen eftersom tältet delvis går att vika.

Keywords: ikea tält, lektält ikea, tält ikea, ikea lektält, soltält barn – ikea, leksakstält ikea, soltält barn ikea