Knivset ikea

IKEA 365+ Knivset 3 delar

IKEA 365+ Knivset 3 delar – IKEA

Kom till oss när du behöver knivar och skärbrädor. Utforska hela vårt utbud av knivar för bröd, kött och grönsaker. Handla online eller i något av våra …

IKEA 365+ Knivset 3 delar. 15 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Knivar & skärbrädor som är bekväma att använda – IKEA

Knivar & skärbrädor som är bekväma att använda – IKEA

Kolla in vårt sortiment för att hitta rätt kniv, oavsett om du ska hacka grönsaker till en gryta eller filéa dagens fångst.

Kom till oss när du behöver knivar och skärbrädor. Utforska hela vårt utbud av knivar för bröd, kött och grönsaker. Handla online eller i något av våra varuhus.

Köksknivar – Kockknivar, brödknivar & skalknivar – IKEA

Köksknivar – Kockknivar, brödknivar & skalknivar – IKEA

Våra brödknivar, grönsaksknivar och skalknivar är effektiva och robusta, och finns i en mängd olika storlekar och typer för att matcha dina matlagningsbehov.

ÄNDLIG Knivset 3 delar, ljusgrå, vit – IKEA

ÄNDLIG Knivset 3 delar, ljusgrå, vit. Hacka, tärna och skiva – med de här tre knivarna i ett praktiskt set kan du förbereda läckra måltider för dig och din familj. De är slitstarka, stabila och bra för både köksarbetet och plånboken.

Ett tjusigt knivset som passar bra i alla matlagningsutrymmen

Ett tjusigt knivset som passar bra i alla matlagningsutrymmen – IKEA

Ett oklanderligt och välutrustat matlagningsutrymme hjälper dig att ägna mindre tid åt att laga mat och mer tid åt att umgås med familj och vänner. Knivsetet IKEA 365+ i tre delar är en tjusig hjälpreda i köket, med en slitstark form tillverkad i rostfritt stål. Det är perfekt för att skiva, hacka och skära ingredienser, tack vare handtaget med skåror som ger ett stadigt grepp och förhindrar att knivarna skadas när du förbereder ostbrickor eller fruktsallader. Knivarna i setet har olika storlekar, så du kan bestämma vilken du vill använda beroende på vilken maträtt du tänker laga till. Sist men inte minst, de kommer dessutom att se bra ut i köket i och med den polerade ytan i rostfritt stål.

IKEA 365+ knivar

IKEA 365+ knivar – IKEA

IKEA 365+ knivar

FÖRSLAG Knivset 3 delar – IKEA

FÖRSLAG Knivset 3 delar.

BRILJERA Knivset 3 delar – IKEA

BRILJERA Knivset 3 delar Tillverkad i rostfritt damaskusstål med en kärna av VG-10 stål, vilket gör att knivens skärpa bevaras mycket länge. Kärna av hårt stål som ger en mycket skarp egg, omsluten av mjukare stål som gör bladet tåligt.

FÖRDUBBLA Knivset 2 delar, grå – IKEA

FÖRDUBBLA Knivset 2 delar, grå. Handtagets form och material ger ett bra grepp.

Keywords: knivset ikea, ikea knivset