Knoppar mässing ikea

BAGGANÄS Knopp, mässingsfärgad, 21 mm – IKEA

Vi har brett sortiment av knoppar och handtag i olika färger, former och storlekar att välja bland. De flesta finns med både knopp och handtag i samma serie.

BAGGANÄS Knopp, mässingsfärgad, 21 mm. Förstärk den stil du gillar, förnya utseendet på luckor och lådor, matcha med resten av hemmet – eller byt bara för att det är så roligt.

ENERYDA Knopp, mässingsfärgad, 27 mm – IKEA

Välj bland ett brett utbud av stilar och färger – från traditionella i krom och mässing, till elegant och minimalistisk svart och vit design.

ENERYDA Knopp, mässingsfärgad, 27 mm. Förstärk den stil du gillar, förnya utseendet på luckor och lådor, matcha med resten av hemmet – eller byt bara för att det är så roligt.

BAGGANÄS Knopp, mässingsfärgad, 20 mm – IKEA

BAGGANÄS Knopp, mässingsfärgad, 20 mm. Förstärk den stil du gillar, förnya utseendet på luckor och lådor, matcha med resten av hemmet – eller byt bara för att det är så roligt.

Knoppar & handtag – IKEA

Kökshandtag och köksknoppar för ditt kök – IKEA

Kökshandtag och köksknoppar i rostfritt stål, vit högglans och förkromat svart är bara några av de många färger, utföranden och stilar du hittar här.

ENERYDA Knopp, mässingsfärgad, 20 mm – IKEA

ENERYDA Knopp, mässingsfärgad, 20 mm. Förstärk den stil du gillar, förnya utseendet på luckor och lådor, matcha med resten av hemmet – eller byt bara för att det är så roligt.

ENERYDA Knopp, mässingsfärgad, 35 mm – IKEA

ENERYDA Knopp, mässingsfärgad, 35 mm. Förstärk den stil du gillar, förnya utseendet på luckor och lådor, matcha med resten av hemmet – eller byt bara för att det är så roligt.

ENHET knoppar och handtag – IKEA

ENHET knoppar och handtag – IKEA

ENHET knoppar och handtag

BAGGANÄS Knopp, mässingsfärgad, 13 mm – IKEA

BAGGANÄS Knopp, mässingsfärgad, 13 mm. Förstärk den stil du gillar, förnya utseendet på luckor och lådor, matcha med resten av hemmet – eller byt bara för att det är så roligt.

BAGGANÄS Knopp, rostfritt stål, 21 mm – IKEA

BAGGANÄS Knopp, rostfritt stål, 21 mm. Förstärk den stil du gillar, förnya utseendet på luckor och lådor, matcha med resten av hemmet – eller byt bara för att det är så roligt.

Keywords: knoppar mässing ikea, knopp mässing ikea