Kuggis ikea

KUGGIS serie – IKEA

KUGGIS serie – IKEA

Förvaringen blir stabil med lådor som kan staplas på varandra. En enkel vit förvaringslåda kan vara mer än man ser vid första anblicken. KUGGIS lock skyddar …

KUGGIS serie

KUGGIS Låda med lock, vit, Bredd: 26 cm – IKEA

KUGGIS Låda med lock, vit, Bredd: 26 cm. Vår mellanstora låda KUGGIS är perfekt till förvaring av papper, prylar eller hobbysaker. Den blanka, moderna designen är gjord av PET-plast – återvunnen och förvandlad till praktisk förvaring.

KUGGIS Låda med lock, vit, 37x54x21 cm – IKEA

KUGGIS Låda med lock, vit, 37x54x21 cm. Den här stora lådan KUGGIS är rymlig nog för spelkonsoler, hobbyprylar eller kläder. Blank, modern design av PET-plast – återvunnen och förvandlad till praktisk förvaring.

KUGGIS Låda med lock, vit, 13x18x8 cm – IKEA

KUGGIS Låda med lock, vit, 13x18x8 cm Den minsta lådan KUGGIS är perfekt till småprylar, laddare eller pennor. Tidlös design med mjuka former som hjälper dig att hålla ordning på alla de där små sakerna som annars lätt försvinner. Kan även användas i badrum och andra våtutrymmen inomhus.

KUGGIS Insats med 8 fack, vit – IKEA

KUGGIS Insats med 8 fack, vit. Den här smarta insatsen kan du använda för sig själv eller för att skapa en extra hylla i den största lådan KUGGIS. En praktisk lösning som hjälper dig att hålla ordning på pysselsaker och annat smått.

KUGGIS Förvaringslåda, vit, 30x30x30 cm – IKEA

KUGGIS Förvaringslåda, vit, 30x30x30 cm I den kvadratiska lådan KUGGIS ryms allt från mediatillbehör till hobbyprylar. Med sin blanka, tidlösa design i hållbar PET-plast passar den både i skåpen EKET och hyllorna KALLAX. En bra storlek för lite större saker som kläder, mediatillbehör och leksaker.

KUGGIS Förvaringslåda med lock, vit, 32x32x32 cm – IKEA

KUGGIS Förvaringslåda med lock, vit, 32x32x32 cm Tidlös förvaring i kubik. Den här lådan med lock är fin att ha framme och rymlig nog för de saker du använder ofta men vill gömma. En del av serien KUGGIS där det finns fler storlekar att välja på. Enkel att dra ut eftersom lådan har ett handtag.

KUGGIS Låda med lock, vit, 18x26x8 cm – IKEA

KUGGIS Låda med lock, vit, Bredd: 18 cm – IKEA

KUGGIS Låda med lock, vit, Bredd: 18 cm. Den minsta lådan KUGGIS är perfekt till småprylar, laddare eller pennor. Den blanka, moderna designen är gjord av PET-plast – återvunnen och förvandlad till praktisk förvaring.

KUGGIS Låda med lock, vit, 18x26x15 cm – IKEA

KUGGIS Låda med lock, vit, 18x26x15 cm Den här mindre, lite högre lådan passar bra till förvaring av småsaker. Gjord i tålig plast med mjuka former och en del av serien KUGGIS där alla storlekar är måttanpassade till varandra. En bra storlek för småsaker som sladdar, laddare, krämer och nagellack.

Keywords: kuggis ikea, ikea kuggis, pluggis ikea