Plastglas ikea

DUKTIG Glas, flerfärgad – IKEA

Upptäck några av våra glasserier. Glasen får inte glömmas bort när du dukar. Glas, tillbringare och karaffer för alla tillfällen. IKEA 365+ glasserien.

DUKTIG Glas, flerfärgad. Uppmuntrar till rollek som utvecklar barns sociala färdigheter genom att de härmar vuxna och fantiserar ihop egna roller. Miniatyrglas för lek gjord i tålig plast.

Glas, karaffer, bringare och flaskor – IKEA

Glas, karaffer, bringare och flaskor – IKEA

Plast är ett viktigt material för oss på IKEA och kommer fortsätta att vara så framöver. Plast är starkt och hållbart, lätt och mångsidigt.

Upptäck vårt stora utbud av glas för att hitta några som matchar din smak och stil. Vi har flaskor, vinglas, karaffer, vattenglas och tillbringare i en mängd olika stilar som kan passa ditt kök och din matplats. Vilka typer av glasprodukter behöver du för att fullända ditt kök?

KALAS Mugg, mixade färger – IKEA

Att sluta använda engångsplast behöver inte vara svårt. Att byta till flergångsartiklar, som sugrör i bambu eller återanvändbara matkassar är ett enkelt …

KALAS Mugg, mixade färger Starka och glada färger så alla kan välja sin favorit. Plasten går inte sönder och är ofarlig – inga tillsatser. Ett miljövänligt alternativ till engångsartiklar eftersom du kan diska dem i maskin. Kan staplas för att spara plats vid förvaring.

Skippa engångsplasten – IKEA

Skippa engångsplasten – IKEA

29 produkter i resultat · IKEA 365+ Glas, 18 cl · STORSINT Glas, 37 cl · VARDAGEN Glas, 31 cl · GODIS Glas, 40 cl · POKAL Glas, 35 cl · IVRIG Glas, 45 cl · REKO Glas, …

Skippa engångsplasten

Dricksglas – Stora och små Vattenglas och Tumblers – IKEA

Dricksglas – Stora och små Vattenglas och Tumblers – IKEA

Fakta om plast på IKEA · År 2030 ska vi enbart använda förnybara eller återvunna material i våra plastprodukter · Vi avvecklade alla engångsplastprodukter från …

Utforska vårt utbud av dricksglas och vattenglas. Stora och små dricksglas i olika former, färger och stilar för att passa ditt porslin.

Barnmuggar – IKEA

Barnmuggar – IKEA

Barnmuggar

Endast återvunnen eller förnybar plast i IKEA produkter år 2030

Endast återvinningsbar eller förnybar plast till 2030 – IKEA

Vi vill att all plast vi använder ska baseras på förnybara eller återvunna material. Läs om hur vi ersätter engångsplast och använder mer hållbar plast.

KALAS Skål, mixade färger – IKEA

KALAS Skål, mixade färger Starka och glada färger så alla kan välja sin favorit. Plasten går inte sönder och är ofarlig – inga tillsatser. Ett miljövänligt alternativ till engångsartiklar eftersom du kan diska dem i maskin. Kan staplas för att spara plats vid förvaring.

Vinglas – Rödvinsglas & vitvinsglas i snygg design – IKEA

Vinglas – Rödvinsglas & vitvinsglas i snygg design – IKEA

Här hittar du vårt stora utbud av vinglas. Vi har rödvinsglas och vitvinsglas i olika design och för både vardag och fest. Handla online och i varuhus.

KALAS Tallrik, mixade färger – IKEA

KALAS Tallrik, mixade färger Starka och glada färger så alla kan välja sin favorit. Plasten går inte sönder och är ofarlig – inga tillsatser. Ett miljövänligt alternativ till engångsartiklar eftersom du kan diska dem i maskin. Höga kanter hjälper till att hålla kvar maten på tallriken.

Keywords: plastglas ikea, ikea plastglas, plast vinglas ikea