Hur du använder ljus och ljusstakar i din inredning

Ljus gör mer än att bara omsluta dig i behagliga dofter och lysa upp ditt utrymme. De är också estetiskt tilltalande och fungerar som vackra heminredningsartiklar. Genom att inreda ditt hem med ljus och olika ljusstakar kan du skapa en varm, välkomnande miljö som du kommer att älska att återvända till i slutet av en lång dag. Du som vill hitta snygga ljusstakar, kolla in Kitchen Living Dining, besök dem här. De har även snygga stearinljus samt snygga lyktor du kan ha ute!

Använd ljus och ljusstakar som dekoration i hela ditt hem

Ljus är välkomna tillskott till alla rum och de fungerar med vilken estetik som helst. Här är några förslag på hur du kan använda ljus som dekoration i hela ditt hem.

Vardagsrum

Vardagsrummet är en av de mest självklara platserna att inreda med hjälp av ljus. Överväg att placera ljus i dekorativa ljusstakar på ditt soffbord eller ett sidobord tillsammans med några små accentbitar. Du kan också lägga värmeljus på en enkel värmebeständig bricka eller underlägg på din fönsterbräda.

Matsal

Ett vackert ljus är en perfekt mittpunkt för alla matsalsbord. Förutom att vara estetiskt tilltalande är de funktionella. De ger mjuk belysning som är idealisk för intima middagar som delas med vänner och nära och kära. När de paras ihop med en fräsch bukett blommor blir de ännu mer fantastiska.

Badrum

Skapa en spa-liknande upplevelse i ditt badrum genom att strategiskt inreda med ljus. Få saker är mer avkopplande än att bada i ett skönt, varmt bad omgivet av doftande ljus. Sätt några ljus längs kanten av ditt badkar eller placera dem på bänken. Du kan till och med installera dekorativa hängande ljushållare.

Sovrum

Att tända ljus i ditt sovrum är ett avkopplande sätt att avsluta din dag. Ljus kan också få rummet att kännas mer romantiskt. Placera en på ditt nattduksbord i en dekorativ ljusstake eller på en värmebeständig tallrik. Ordna några ljus på en spegelbricka ovanpå din byrå för att skapa en härlig, romantisk glöd.